Kiitos kaikille kuluneesta keväästä!

9. toukokuu 2019 - 12:09 -- Leena Hyrkäs

Kamarimusiikkiseuran kevätkausi on saatu päätökseen ja on aika esittää kiitokset:

Kaudella esiintyi 21 muusikkoa, joista 13 oli Kuopiosta ja loput 8 vierailijoita. Kiitos Sayaka Kinoshiro, Tatiana Yurieva, Anfisa Troitskaia, Peter Gospodinov ja Irina Zahharenkova Viimeinen valonsäde -konsertista; Heli Untamala, Marjo Suhonen, Mikko Väisänen, Tuomas Untamala, Markku Laakso, Riikka Haapamäki ja Anu Pulkkinen Barokin lumoa -konsertista; Sayaka Kinoshiro, Päivi Väisänen ja Markku Laakso Menneisyyden kaikuja -konsertista, Niamh McKenna, Takuya Takashima, Tuulia Ylönen, Etienne Boudreault ja Ville Hiilivirta Opera! -konsertista sekä Saara Kiiveri, Teea Karttunen ja Kristian Attila Ciel, aer et vens -konsertista. 

Konsertteja järjestettiin keväällä yhteistyössä Kuopion Tuomiokirkkoseurakunnan, Männistön seurakunnan, Kuopion konservatorion, Savonia-ammattikorkeakoulun, Suonenjoen kaupungin, Soisalo-opiston ja Varkauden seurakunnan kanssa. Kevään toimintaa ovat avustuksin tukeneet Valtion Musiikkitoimikunta, Suomen Kulttuurirahasto ja Kuopion kaupunki. Kiitos kaikille tuesta ja yhteistyöstä!

Kaikki kevään konsertit järjestettiin eri paikoissa: Kuopion kaupungintalolla, Kuopion Tuomiokirkossa, Kuopion Musiikkikeskuksella, Suonenjoen Kellarikalleriassa, Varkauden Kuoppakankaan työkeskuksessa sekä Kuopion Helluntaiseurakunnan salissa. Tämä osoittaa, että kamarimusiikille sopivia tiloja on Pohjois-Savossa runsaasti. 

Lopuksi kiitokset yleisölle - teitä varten järjestämme konserttisarjaa ja kiitämme kaikkia, jotka ovat osallistuneet tapahtumiimme. Syksyllä jatketaan!