Värikamari Rautavaaralla

Perjantaina 18.8.2023 klo 18
Rautavaaran kirkko

Ulla Remes, livemaalaus
Lev Berkovskiy, viulu
Henna Korkalainen, viulu

Bartók – Glière

Liity osaksi jotain kertakaikkisen ainutlaatuista, vain siinä hetkessä ja paikassa tapahtuvaa kuva- ja säveltaiteen sekä tunnekokemuksen symbioosia ja koe, miten taide toteutuu! Värikamari Rautavaaralla -tilaisuudessa viulistit Lev Berkovskiy (Kuopion kaupunginorkesteri) ja Henna Korkalainen (Kuopion kaupunginteatteri, Joensuun kaupunginorkesteri) tarjoilevat musiikillisen atmosfäärin Ulla Remeksen taltioidessa sen maalauskankaalle visuaalisesti koettavaksi.

Kuvataiteilijana meritoituneesta Remeksestä ja hänen kehittämästään live art -menetelmästä eli Tuntumaalauksesta voit lukea lisää täältä: https://www.ullaremes.net. Tämän tilaisuuden koet todellakin vain kerran elämässäsi, toista samankaltaista ei ole!

Kuultava ohjelma:
Bela Bartók: 12 duoa teoksesta 44 duoa kahdelle viululle, Sz.98
Reinhold Glière: 12 duoa kahdelle viululle, Op.49

Tapahtuman kesto on n. tunti. Vapaa pääsy, käsiohjelma ovelta 10€.

Tapahtuma on osa Kuopion kamarimusiikkiseuran järjestämää, kuuden pohjoissavolaisen paikkakunnan kattavaa Värikamari-kiertuetta. Jokaisessa tapahtumassa kuullaan keskenään eri kokoonpanojen esittämä musiikkiohjelmisto, jonka aikana syntyy vallitsevaa tunnelmaa ilmentävä maalaustaideteos ansioituneen taidemaalari Ulla Remeksen siveltimestä.

Kiertueen toteutumisen mahdollistaa Taiteen edistämiskeskuksen Kuopion kamarimusiikkiseura ry:lle myöntämä erityisavustus.