Värikamari Rautalammilla

Torstaina 2.11.2023 klo 18
Rautalammin kirkko

Ulla Remes, livemaalaus
Teea Karttunen, huilu
Heidi Miettunen, sello
Outi Keskinen, piano

Murail – Hahn – Debussy

Liity osaksi jotain kertakaikkisen ainutlaatuista, vain siinä hetkessä ja paikassa tapahtuvaa kuva- ja säveltaiteen sekä tunnekokemuksen symbioosia ja koe, miten taide toteutuu! Värikamari Rautalammilla -tilaisuudessa ammattimuusikot Teea Karttunen (huilu), Heidi Miettunen (sello) ja Outi Keskinen (piano) tarjoilevat musiikillisen atmosfäärin Ulla Remeksen taltioidessa sen maalauskankaalle visuaalisesti koettavaksi.

Kuvataiteilijana meritoituneesta Remeksestä ja hänen kehittämästään live art -menetelmästä eli Tuntumaalauksesta voit lukea lisää täältä: https://www.ullaremes.net. Tämän tilaisuuden koet todellakin vain kerran elämässäsi, toista samankaltaista ei ole!

Kuultava ohjelma:
T. Murail: Reinterpretation of Schumann's Kinderszenen
R. Hahn: A Chloris
R. Hahn: Romanesque
C. Debussy: Syrinx
C. Debussy: Pianotrio G-duuri

Tapahtuman kesto on n. tunti. Vapaa pääsy, käsiohjelma ovelta 10€.

Tapahtuma on osa Kuopion kamarimusiikkiseuran järjestämää kuuden pohjoissavolaisen paikkakunnan kattavaa Värikamari-kiertuetta, joista jokaisessa kuullaan eri kokoonpanojen musiikkiohjelmisto, jonka aikana syntyy vallitsevaa tunnelmaa ilmentävä maalaustaideteos ansioituneen taidemaalari Ulla Remeksen siveltimestä.

Kiertueen toteutumisen mahdollistaa Taiteen edistämiskeskuksen Kuopion kamarimusiikkiseura ry:lle myöntämä erityisavustus.